FESTER

SWINGERSFEST I GÖTEBORG FÖRSTA LÖRDAGEN I MÅNADEN!

En kväll på LUST

 

När gästerna anländer mellan 20.00 och 21.00 blir de personligen välkomnade, uppger sitt medlemsnummer och hänger av sig ytterkläderna i den obevakade garderoben.

 

Nästa steg är att gå till baren och lämna in mobiltelefon och eventuella värdesaker eller hela handväskan. Betalning sker kontant eller med Swish i slutet av kvällen när det är dags att gå.

 

Eventuell medtagen alkohol (inte starksprit) lämnas också in i baren och serveras av barpersonalen. All rökning sker utomhus, under tak.

 

Nu finns det möjlighet att antingen byta om i omklädningsrummet eller umgås med de andra gästerna i loungen. Det finns också möjlighet att bada bastu eller ta en dusch.

 

En mindre duschhandduk per person ingår i entrén, ytterligare kostar 20:- styck att hyra. I duschen finns både schampo och duschtvål och i omklädningsrummet har vi en sminkstation med hårfön. Där finns det också lådor att lägga kläder i. Inga värdesaker får lämnas i omklädningsrummet.

 

Klockan 21.15 hälsar kvällens värdpar alla välkomna och berättar lite om kvällen. Efter det är det hopp och lek på andra våningen eller skönt gung på dansgolvet. På andra vången är det lättklätt eller naket som gäller efter 21.15. I lounge, bar och på dansgolvet täcker vi könsorganen.

 

En ligghandduk per person ingår i entréavgiften, ytterligare ligghandduk kostar 20:- styck att hyra. Av hygienskäl har vi inte lakan på sängarna utan var och en lägger ut en ligghanduk där man vill vara. Efteråt använder man desinfektionsspray och gör rent efter sig. Standardkondomer, glidmedel, desinfektionsspray och papper finns i anslutning till alla sängar. 

 

När gästerna är nöjda och glada så byter de om och gör sig i ordning för att gå innan de hämtar sina värdesaker och betalar i baren.

Välkommen på fest!

 

Den första lördagen varje månad har vi en stor fest för alla swingers, livsnjutare och hedonister. Se till att bli medlem och anmäl dig till festen i god tid! Festanmälan är stängd på festdagen.

 

Vi tar in max 80 personer varav 28 par och 12 vardera av singelkvinnor och män. Anmäler det sig färre par så tar vi in färre singlar, vi vill att det ska vara 70% par på LUST.

 

Vi kommer även under våren att ha några få fesster som även är inriktade för par och singeltjejer.

 

I entréavgiften ingår alltid alkoholfri välkomstdrink, något lätt att äta vid tolvslaget samt fika och snacks under hela kvällen. I baren kan gästerna lämna in medhavd alkohol (ej starksprit) samt köpa cider, alkoholfri dryck och hyra handduk om du inte tar med dig egen.

 

Observera att vi endast släpper in gäster mellan 20.00 och 21.00 så se till att komma i god tid!

Entréavgifter

 

Gästmedlem

Singelkvinna: 200:-

Par: 600:-

Singelman, gäst: 500:-

 

Vanlig medlem

Singelkvinna: 150:-

Par: 500:-

Singelman, gäst: 400:-

 

Guldmedlem

Singelkvinna: 100:-

Par: 400:-

Singelman 300:-

Medlemskrav

 

Alla gäster måste vara medlemmar i föreningen LUSThuset.

 

Från och med slutet av mars 2019 erbjuder vi endast gästmedlemskap för nya medlemmar. Läs mer om medlemskap här.

 

Observera att singelman antingen måste vara guldmedlem själv eller komma som gäst till singelkvinna eller par som är medlem sedan tidigare.

Följande rum finns i vår lokal!

 

Snart, snart kommer det bilder på den fantastiska lokalen, vi måste bara göra allt färdigt först!

 

På första vången har vi bar med lounge och dansgolv, toaletter, omklädningsrum, duschrum samt bastu. På andra våningen är det en stor leksal med högt i tak och ett flertal både större och mindre sängar. Det finns även ett flertal mindre rum och vrår för mer enskild samvaro. Välj mellan att hänga för ett rep i dörröppningen vilket betyder "Fråga om du får vara med", ett tunt draperi betyder "Titta gärna men inte mer" och ett kraftigare draperi betyder att privat umgänge pågår "Låt oss vara".

 

De mndre rummen kan vara olika möblerade från gång till gång men vi har alltid gynstol, sexgungor och BDSM-möbler.

FÖRSTA LÖRDAGEN I MÅNADEN - SYDVÄSTRA GÖTEBORG

INSLÄPP MELLAN 20.00 OCH 21.00           VI STÄNGER 02.00

 

LUST ARRANGERAS AV FÖRENINGEN LUSTHUSET

ANMÄLAN SENAST 24 TIMMAR FÖRE FEST

FÖRSKOTTSBETALNING AV ENTRÉAVGIFTEN

KONTAKT: FEST@LUSTFEST.SE

TELEFON ENDAST FESTDAGEN: 0790-164943

 

ADRESS I FESTBEKRÄFTELSEN

TILLÅTET ATT TA MED EGET ÖL ELLER VIN - EJ STARKSPRIT

BERUSADE GÄSTER AVVISAS

 

VI GÖR VÅRT YTTERSTA FÖR ATT SKAPA EN TRYGG MILJÖ 

SAMTYCKE - DISKRETION - ACCEPTANS - ANSVAR