INFORMATION

SWINGERSFEST I GÖTEBORG FÖRSTA LÖRDAGEN I MÅNADEN!

Innehåll på den här sidan

 

  • Allmän information om LUST
  • Trivselregler
  • Praktiska frågor
  • Råd till nybörjare
  • Ofta ställda frågor

Våra 6 enkla trivselregler

 

1. Fråga med ord/gester, inte med händerna! På våra fester frågar vi ALLTID om lov först. Det kan vara genom ögonkontakt, gester eller helt enkelt genom att fråga "får jag lov"?

 

2. Ett nej betyder alltid ett nej! Om du blir avvisad genom ögonkontakt, gest eller genom att någon säger nej tack så ska du omedelbart dra dig tillbaka utan att ifrågasätta eller vara påstridig.

 

3. Nolltolerans mot fylla och droger. Märkbart berusade eller på annat sätt stökiga gäster kommer att avvisas från lokalen.

 

4. På våning två håller vi en lägre samtalston och vi hjälps åt att hålla en erotisk stämning genom att inte prata högt eller om vardagliga saker. Socialt umgänge sker på våning ett.

 

5. Säg till värdparet eller de i baren direkt, under festens gång om någon eller något besvärar dig på något sätt! Vi värnar om en trygg och säker stäming och tar allas upplevelser på största allvar.

 

6. Vilka som var med och vad som sker på festen stannar på festen och nämns inte utanför den. Ta inte kontakt med någon från festen om ni inte är överens om detta. 

Vad är LUST?

 

LUST är en fest endast för medlemmar, både singlar och par där man kan mingla, dansa, bada bastu, umgås med gamla vänner eller träffa nya. 

 

Vill man så kan man gå upp på andra våningen och ha sex med någon eller några man just har träffat eller någon eller några man har känt länge. Självklart är sex inte något som helst krav, inte heller någon garanti. Alla på festen kommer inte vilja ha sex med alla och det är helt ok.

 

Vissa tycker det är jättehäftigt att ha sex med sin partner i ett eget rum med ett tunt draperi för dörren. Andra vill ha sex tillsammans med 5 främlingar med massor av åskådare runtomkring. Många tänjer på gränserna och testar lite nya saker och vet sedan till nästa gång vad de gillar. Ingen måste göra något annat än att inhämta samtycke, acceptera ett nej och ta ansvar för sin egen upplevelse.

Råd till nybörjare - par


Prata igenom INNAN festen vilka era förväntningar på varandra och vad som ska hända är. Bestäm några enkla regler, utgå från den av er som är mest restriktiv. Var helt ärliga när ni diskuterar, det blir aldrig bra om en av er gör detta för den andras skull. Börja med att gå på "studiebesök" utan att vara så aktiva första gången och gå sedan hem och diskutera i lugn och ro.

 

Råd till nybörjare - singel

Fundera igenom INNAN festen vad du vill men framför allt vad du INTE vill vara med om. Gå inte utanför din bekvämlighets-zon första gången utan gå hem och fundera till nästa gång. Prata med andra mer vana besökare och lär känna folk!

Ofta ställda frågor


- Vad ska jag ha på mig?

Om du vill så inspireras av festens tema. Känn dig fin och sexig på ditt eget vis. I början av kvällen brukar de flesta vara något mer påklädda för att senare övergå till att vara mer eller mindre nakna.

 

- Tänk om jag träffar någon från jobbet eller en granne?

Japp, det är fullständigt möjligt, det är vanligare än många tror. Antingen kommer ni överens om att aldrig nämna detta igen eller så har ni just fått en spännande hemlis tillsammans.

 

- Duger jag som jag är?

JA! Du kommer att upptäcka att det är inte ditt utseende som är viktigast, det är din LUST!

Praktiska frågor

 

Adress - alla får adress och vägbeskrivning i festbekräftelsen

 

Anmälan till fest - fyll i formuläret på första sidan. På festdagen är anmälan stängd, var ute i god tid!

 

Betalning - Entréavgift betalas alltid i förskott. Vi skriver upp det du köper under kvällen och du betalar med kort, Swish eller kontanter innan du går.

FÖRSTA LÖRDAGEN I MÅNADEN - SYDVÄSTRA GÖTEBORG

INSLÄPP MELLAN 20.00 OCH 21.00           VI STÄNGER 02.00

 

LUST ARRANGERAS AV FÖRENINGEN LUSTHUSET

ANMÄLAN SENAST 24 TIMMAR FÖRE FEST

FÖRSKOTTSBETALNING AV ENTRÉAVGIFTEN

KONTAKT: FEST@LUSTFEST.SE

TELEFON ENDAST FESTDAGEN: 0790-164943

 

ADRESS I FESTBEKRÄFTELSEN

TILLÅTET ATT TA MED EGET ÖL ELLER VIN - EJ STARKSPRIT

BERUSADE GÄSTER AVVISAS

 

VI GÖR VÅRT YTTERSTA FÖR ATT SKAPA EN TRYGG MILJÖ 

SAMTYCKE - DISKRETION - ACCEPTANS - ANSVAR